Choď na obsah Choď na menu
 

11.september roku Pána

13. 7. 2010
11. septembra sa veľa hovorilo o explóziách, ktoré sa opakovali okolo a vnútri budov. Niektoré z týchto správ boli vysielané v televízii, ale iba raz: "Dostávame teraz správy o štvrtej explózii vo Svetovom obchodnom..." "Počuli sme veľmi silný výbuch, explóziu... Otázkou ale zostáva, prečo táto explózia nastala..."
"To neboli American Airlines!" počuť kričať zdesených ľudí na uliciach v ďalších záznamoch. Marc Birnbach, zamestnanec stanice FOX, ktorý bol dosť blízko na to, aby mohol na lietadle zbadať nejaké označenia, vypovedal: "Na lietadle blízko prednej časti bolo modré kruhové logo. Nevidel som po stranách žiadne okná. Bol som asi blok od metra v Brooklyne, a to lietadlo kleslo veľmi nízko. Nebolo to bežné lietadlo podobné tým, aké som doposiaľ vídal na letisku..."
Dvojičky 11. 9. 2001 - hasiči hovoria, že to boli detonačné nálože
"Bral som hasičov výťahom hore do 24. poschodia, aby sme sa dostali na pozície a evakuovali zamestnancov. Pri poslednej jazde výťahom explodovala bomba. Pomysleli sme si, že sú v budove inštalované nálože." Louis Cacchioli nebol jediným hasičom, ktorý vyhlasuje, že počul explózie výbušnín alebo demolačných náloží vnútri a okolo Svetového obchodného centra. "Prešli sme najmenej dva bloky a potom sme začali utekať. Bolo to akoby mizlo poschodie za poschodím, akoby tie podlažia boli odpaľované, akoby plánovali zlikvidovať budovu..."
Dvojičky 11. 9. 2001 - dym, ktorý by tam nemal byť
Na jednom z prvých videozáznamov, ktorý vysielalo CNN naživo, vidieť, že obidve veže stále stoja. Dym z nich je unášaný smerom na juhovýchod k Brooklynu. Mohutný dym však vidieť aj dole naľavo od dvojičiek. Pokiaľ obe veže ešte stoja a dym je unášaný preč, čo vytvorilo mohutný oblak dymu o výške 50 až 60 poschodí? Tento videozáznam bol odvysielaný raz a viac sa neopakoval. Prečo nám nebol ukázaný znovu a prečo nebola táto udalosť skúmaná? Kvôli tomu, že odporuje teórii o jednoduchom útoku lietadiel? Ako môže tento oblak dymu stúpať od základov veží, keď žiadna z nich ešte nespadla?
V televízii odzneli výpovede očitých svedkov z radov hasičov, ktoré naznačujú, že pri páde veží boli použité bomby, výbušniny alebo detonačné nálože: "Bum bum bum bum, takto to šlo dole." A mnoho televíznych reportérov hlásilo, že keď budovy padali - severná i južná veža a práve tak vedľajšia budova 7 - všetky sa zosunuli ako pri riadenej demolácii. Rýchlosť zosunu oboch veží sa blížila voľnému pádu a trvala iba 10 sekúnd.
Všetci sme už v televízii videli riadené demolácie. Príprava takejto akcie sa plánuje týždne. Je nutné urobiť štrukturálnu analýzu budov, preskúmať, na ktoré nosníky a traverzy je potrebné umiestniť nálože. Potom musí prísť tím expertov na výbušniny, pripraviť nálože a spojiť ich drôtmi do radu. Až keď je toto všetko zaistené, môžu budovu "strhnúť". Bolo by možné niečo také zvládnuť po prekvapujúcom útoku bez toho, aby to nebolo plánované dopredu? Prečo sa rovnakým spôsobom zrútila aj budova č. 7, ktorá nebola zasiahnutá lietadlom?
Rovnakou záhadou je aj teória o zrútení sa oboch veží v dôsledku oslabenia kovových nosníkov budovy, ktoré sa v ohni leteckého paliva údajne roztopili. Bod tavenia ocele je totiž dvakrát vyšší ako maximálna teplota, akú môže dosiahnuť letecký benzín horiaci bez zvýšeného prísunu kyslíka. Táto nízka teplota horenia sa prejavuje červeno-pomarančovou farbou plameňa a množstvom dymu, čo bolo vlastne u dvojičiek vidieť, a to hlavne počas pár sekúnd po náraze lietadiel, kedy zhorela väčšina leteckého paliva v ohnivej guli explózie.
Dvojičky - južná veža 11. 9. 2001 - záblesk
Prejdime teraz k samotnému útoku na Dvojičky. Existujú 4 videozáznamy dokumentujúce náraz lietadla do južnej veže. Keď si spomalíte videozáznam (priamo od CNN), uvidíte rýchly záblesk, ktorý sa objaví tesne pred tým, než lietadlo narazí do južnej veže. Tento záblesk je vidieť na všetkých existujúcich videozáznamoch, z rôznych uhlov pohľadu, teda nemôže ísť o optický klam. Je jasné, že za explóziou, ktorá vyvolala záblesk a zrejme slúžila ako zápalka na zapálenie toho ohromného množstva paliva, nestál terorista s plastikovým nožom na otváranie kartónových škatúľ.
Dvojičky 11. 9. 2001 - cudzí predmet na lietadle
Ďalšou nevysvetlenou záhadou je, čo bolo pripevnené, ako je vidieť na videozázname, zospodu k trupu lietadla? Položme si otázku: Môže na letisku niečo také veľké uniknúť pozornosti pasažierov, posádky a servisného personálu? Určite nie. To vyvoláva otázku: odkiaľ toto lietadlo vzlietlo? A bolo to vôbec dopravné lietadlo?
Aby sme mohli túto záležitosť objasniť, je nutné sa vrátiť k severnej veži, do ktorej narazil let číslo 11.
Dvojičky - severná veža 11. 9. 2001 - záblesk
Francúzski filmári Naudet brothers točili v New Yorku dokument o newyorských hasičoch a natočili jediný známy videozáznam prvého lietadla, ktoré narazilo do severnej veže. Keď si pozriete tento videozáznam spomalene, prvé čo si všimnete je, že presne v momente, keď lietadlo naráža do veže, objaví sa záblesk, rovnako ako u lietadla, ktoré narazilo do južnej veže.
Tento dokument o newyorských hasičoch bol kompletizovaný až neskôr a nebol odvysielaný v televízii. V skutočnosti 11. 9. neexistovala žiadna reportáž o zásahu severnej veže lietadlom. Napokon - bol to prekvapivý útok na dvojičky.
Ako si teda máme vysvetliť nasledujúci komentár George W. Busha?: "No, sedel som v školskej budove na Floride. Zišiel som dole, aby som povedal svojmu brachovi, čo má robiť a... videl som to lietadlo, ako letí na prvú budovu. Bol tam zapnutý televízor a... viete, myslel som si, že to bola chyba pilota."
Ešte za Clintonovej vlády Amerika spustila raketový útok na Afganistan a Sudán, aby zničila to, čo sa neskôr ukázalo byť továrňou na aspirín, pretože prišla údajne mylná správa, ktorá hovorila, že sa tam vyrábajú chemikálie.
23. septembra 2001 prehlásila Condoleezza Rice, národná poradkyňa pre bezpečnosť, že majú dôkazy, ktoré spájajú Bin Ládina s teroristickými útokmi, a že tieto dôkazy budú v príslušnej dobe uverejnené. Amerika a svet stále čakajú na tieto dôkazy. A medzitým bola od 11. septembra zahájená nie jedna, ale dve vojny - v Afganistane a v Iraku, ktoré boli založené na neexistujúcich dôkazoch a vymyslených teóriách.
Médiá vytrvale vtĺkajú ľuďom do hláv, že za útokmi na Ameriku z 11. septembra stáli teroristi s nožom na otváranie lepenkových škatúľ. My si ale po zhliadnutí videa uvedomujeme, že to neboli teroristi a nôž na lepenkové škatule, kto vyvolal záblesky pred nárazom do severnej a južnej veže. Tak ako to nemohli byť teroristi s nožom na lepenkové škatule, ktorí mali prídavné zariadenie na spodku lietadla. Ale máme tu vojnu za slobodu. Spýtajte sa sami seba - koľko vašich slobôd vám vzal Usáma bin Ládin, Taliban, Al-Kajda alebo Saddám Husajn? Odpoveď je - žiadne. Vaše slobody vám berú ľudia, ktorí zaprisahávajúco tvrdia, že vaše slobody bránia.

Boli vydané knihy, napísané piesne, dokonca sa natočili dva filmy. Všetci sa správajú tak, ako sa to podľa predložených informácií očakáva. Pýtame sa: ste si istí, že všetko je tak, ako vám to je podávané? Nikdy o ničom nepochybujete a všetkému bezpodmienečne veríte?
"Každý národ v každom kúte sveta teraz musí urobiť rozhodnutie. Buď je s nami alebo s teroristami." Takúto požiadavku predniesol prezident Spojených štátov Amerických pod hrozbou vojny nám všetkým, ľuďom celej zeme zastúpených štátmi. Rozhodne nechceme podporovať terorizmus, ale prečo buď - alebo? Je na mieste položiť si otázku: vznikla táto tvrdá požiadavka skutočne ako dôsledok septembrových udalostí, alebo to bolo naopak?
Boeing 757
11. septembra 2001 sa v priebehu hodiny a štvrť postupne odohrali štyri udalosti, ktoré sa nezmazateľne vryli do pamäti obyvateľov celej planéty:

08:45h - narazil let č.11 do severnej veže Svet. obch. centra

09:03h- zasiahol let č.175 južnú vežu SOC

09:43h - bolo hlásené, že let 77 zasiahol Pentagon

10:00h - sa zrútil let č.93 v Pennsylvánii


Ak vylúčime možnosť neuveriteľnej zhody okolností, môžeme predpokladať, že tieto štyri udalosti spolu súvisia. A taktiež môžeme predpokladať, že ak niekto bude zapojený v jednej z nich, pravdepodobne bude zapojený aj v ostatných. Pýtame sa: môžeme sa vzhľadom na tieto skutočnosti domnievať, že tí, ktorí boli zapletení do udalostí 11. septembra, urobia čokoľvek, aby zahmlili, odvrátili pozornosť, prekrútili alebo skryli akúkoľvek informáciu, ktorá by mohla viesť k ich odhaleniu? A pokiaľ nájdeme niekoho takého, spoločnosti, agentúry alebo skupiny, ktoré budú znejasňovať, prekrúcať alebo skrývať dôležité informácie vedúce k odhaleniu - nie je správne domnievať sa, že to napovedá o možnom podiele alebo dokonca vine na udalostiach 11. septembra?
Vezmite, prosím, do úvahy, že informácie, ktoré budete čítať, sú veľmi závažné. Považujeme za dôležité zmieniť sa o fakte, že materiály, o ktorých sa tu bude pojednávať, pochádzajú od najväčších spravodajských agentúr v Spojených štátoch.

Pentagon

Pentagon 11. 9. 2001
Keď si na obrázkoch prezriete veľkosť otvoru v Pentagone, ktorý vznikol údajným nárazom letu 77, zistíte, že má šírku asi 20 m. Výška budovy je 22 m. Boeing 757 však má rozpätie krídiel približne 38 m (dĺžka trupu je 48m). Pýtame sa, ako sa môže lietadlo uvedených rozmerov vojsť do 20 m širokého otvoru?
Poškodenie Pentagonu je navyše úplne nezlučiteľné s poškodením spôsobeným lietadlami, ktoré zasiahli Svetové obchodné centrum a vytvorili tak intenzívnu páľavu, že sa roztavila oceľ a spôsobila pád budov - aspoň to tak bolo prezentované. Keď sa pozriete na ľavú stranu otvoru v Pentagone, všimnete si, že je ohňom poškodený veľmi málo, ak sa dá vôbec o takomto poškodení hovoriť. Na treťom poschodí vidieť počítačový monitor. Bez poškodenia. Na druhom poschodí zasa drevený stôl, ktorý nezhorel a na prvom poschodí vskutku veľmi kuriózny pohľad - drevený stolík a na ňom otvorenú knihu, ktorej stránky nie sú ani obhorené.
Všetky inkriminované lietadlá mali pred sebou transkontinentálny let a mali plné nádrže paliva. Znamená to, že v Boeingu 757, ktorý údajne zasiahol Pentagon, bolo približne 32 500 litrov paliva. Environmentálna špecialistka Terese Anye sa vyjadrila, že také množstvo paliva by zmenilo túto časť Pentagonu na ruiny a horelo by niekoľko dní.
Z bezpečnostnej kamery Pentagonu bolo zverejnených päť snímkov, no z nich vôbec nie je jasné, že to, čo doň narazilo, bol Boeing 757. Mnoho ľudí sa pýta: "Toto je jediná bezpečnostná kamera v Pentagone?!
Pentagon 11. 9. 2001 bezpečnostná kamera
Bola tu však ešte kamera na miestnej benzínovej pumpe, ktorá bola namierená presne v smere nehody. Avšak krátko po udalosti sa na pumpe objavili úradníci a videozáznam skonfiškovali. Rovnako boli skonfiškovane aj videozánamy kamerier hotela a diaľničnej premávky, ktoré boli namierené na oblasť letu údajného Boeingu. Žiadny z videozáznamov nebol nikdy odvysielaný.
Na iných fotografiách, ktoré boli urobené zjavne tesne po udalosti a ešte predtým, ako sa zrútila vonkajšia stena, je vidieť otvor približne o veľkosti 4,5 m v priemere. Budova a strecha Pentagonu sa ešte nezrútili. Ako sa môže vojsť Boeing 757 do otvoru o priemere 4,5 m a nezanechať žiadne stopy pred budovou a na jej stenách? Ani na jednom zábere nevidieť žiadne trosky. Žiadna chvostová časť, žiadny trup, krídla, kolesá, motory, sedadlá či batožiny.
Pentagon 11. 9. 2001 pred pádom strechy
Čo mohlo zapríčiniť vznik otvoru o priemere 4,5 m a preraziť steny železobetónu troch budov Pentagonu? Ozvalo sa veľa vojenských expertov, ktorí súhlasili, že to nemohol byť Boeing 757, ale niečo ako protibunkrová alebo riadená strela. Keď to, čo narazilo do Pentagonu nebol Boeing 757, hoci to tvrdí NBC a CBS a všetky ostatné spravodajské agentúry, čo to potom bolo? A kde sa stratil let č. 77?