Choď na obsah Choď na menu
 

Jazda vlakom

 
Život je ako jazda vlakom so všetkými zastávkami, túrami a nehodami. Nastúpime do vlaku, stretneme rodičov a myslíme si, že budú s nami cestovať navždy, ale vystúpia na nejakej stanici a my musíme pokračovať v ceste bez nich.
Do vlaku nastúpi veľa cestujúcich, naši bratia a sestry, priatelia a dokonca aj láska nášho života. Mnohí vystúpia z vlaku a nechajú za sebou veľkú medzeru. Pri niektorých si ani nevšimneme, že vyšli. Je to cesta plná radosti, smútku, pozdravov pri stretnutí aj pri rozlúčke.
Úspech spočíva v nadviazaní dobrého vzťahu s každým. Veľká hádanka je, že nevieme, na ktorej stanici musíme vystúpiť. Preto musíme žiť, milovať, odpúšťať a vždy zo seba vydať to najlepšie! Pretože keď príde chvíľa, keď budeme musieť vystúpiť z vlaku a naše miesto zostane prázdne, mali by za nami ostať len krásne spomienky, ktoré budú navždy cestovať vo vlaku života!!!
Prajem vám, aby bol váš výlet každým dňom krajší a v batožine ste vždy mali lásku, zdravie, úspech a peniaze.
Ďakujem všetkým cestujúcim vo vlaku môjho života!!! Silní ľudia vedia, ako udržať svoj život v najlepšom poriadku. Aj so slzami v očiach môžem s úsmevom povedať: Mám sa dobre.