Choď na obsah Choď na menu
 


Nepečená roláda

13. 10. 2010

Potrebujeme:

300g strúhaných jabĺk

200g krupicového cukru

1 škoric. cukor

1 vanil. cukor

1 pl citrónovej šťavy

120g mletých orechov

30g mletých mandlí

5 plátkov želatíny

50g hrozienok

100ml vody

 

Postup:

Z vody, cukru a vanil. cukru uvaríme sirup. Pridáme doň postrúhané jablká. Na miernom plameni uvaríme na kašu. Pridáme škoricový cukor, citrónovú šťavu a orechy s mandľami. Vmiešame želatínu pripravenú podľa návodu. Z masy vyformujeme valček, zabalíme do alobalu, ktorý sme posypali práškovým cukrom a odložíme na pár hodín do chladu.

Tip: poliať čokol. polevou, po nakrájaní na porcie ozdobiť šľahačkou.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.