Nanukové rezy
Korpus:
4vajcia
7-10 pl kávy
20dg prášk. cukor
10dg mletých orechov
1 prášok do pečiva
20dg krup. múky
Plnka:
1/4l mlieka
1 Zlatý klas
10dg prášk. cukor
15dg masla
5dg mletých orechov
1 žĺtok
3 pl rumu
Poleva:
30dg varovej čokolády
50g Cery
Pracovný postup:
Žĺtka, vývar z kávy, cukor vymiešať do peny, pridať orechy, múku s práškom do pečiva, sneh.
Vymazať plech, vysypať, (alebo vystlať papierom), piecť pri 170°C.
Zlatý klas uvariť v mlieku. Maslo vymiešať s cukrom do peny, pridať žĺtok, orechy, rum a vychladnutý uvarený Zl. klas. Natrieť na vychladnutý korpus, poliať čokol. polevou.