Choď na obsah Choď na menu
 

Medvedie labky I, II

26. 11. 2015

Medvedie labky I

30 dkg hl. múky špeciál
30 dkg hrubej múky
28 dkg práš. cukor
1 1/2 masla
15 dkg orechov
2 vajcia
trochu kypr. prášku
2 PL kakaa
škorica, rozdrvené klinčeky,1PL umu -nemusí byť

Na obaľovanie: 4PL prášk. cukor, 2 vanil. cukry

Pečieme na 180°C, obaľujeme  ešte teplé.

 

Medvedie labky II

20 dkg polohr. múky
12dkg prášk. cukor
8 dkg orechov
16 dkg masla
škorica, citr. kôra
1 vajce

Po spracovaní dáme cesto do chladničky stuhnúť, plníme do vymastených a múkou vysypaných formičiek, pečieme pri 180°°C